Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

  malomkert.ro


MALOMKERT

Malomkert funcţionează datorită întreprinderii sociale „Holnap Egyesület”, care împreună cu alte organizaţii civile aflate în cinci alte judeţe din România, au beneficiat de sprijin din partea Uniunii Europene prin programul RESORT – Sistemul Întreprinderilor Sociale din Regiuni, axate pe tradiţii. Mulţumita proiectului este în funcţiune un centru turistic rustic, dar totodată modern.

Centrul turistic funcţionează ca o întreprindere socială, oferă varii servicii, dar în acelaşi timp se străduieşte ca prin activitatea sa să găsească soluţii la numeroase probleme sociale.

Printre obiectivele majore se regăsesc de exemplu dezvoltarea sustenabilităţii, a păstrării tradiţiilor, valorilor, protecţia mediului, lărgirea ocupaţiilor şi îmbunătăţirea calităţii asistenţei sociale. În prezent asociaţia a angajat patru persoane cu situaţie precară.Guestbook / Vendégköny / Carte de oaspeți

Guestbook